Ridehandsker

Stort udvalg af ride handsker

Ride handsker er en essentiel del af dit udstyr som rytter, så du kan beskytte dine hænder. Når der kommer til ride handsker, så kan du både købe vinter ride handsker og sommer ride handsker.

Sommer ride handsker er gode til at beskytte dine hænder og give dig et bedre greb, når dine hænder er svedige – det gør din ridning langt mere sikker i det varme vejr. Sommer ride handsker er tynde, lette og ventilerede, så du fortsat har god føling med tøjlerne.

Vinter ride handsker er tykke og varme, så du ikke fryser dine fingre mens du rider om vinteren. På trods af at de er tykke og varme, så bevarer du stadig kontakten med tøjlerne og har fortsat et godt greb.

Ride handsker hos Midtjysk Rideudstyr

Vi forhandler et stort sortiment at både vinter og sommer ride handsker, så du med sikkerhed kan finde nogle du kan bruge. Vi bestræber os på altid at have et stort udvalg af farver og forskellige størrelser.

Vi har forskellige ride handsker i forskellige prisklasser, som spænder bredt. De billigste ride handsker koster 15 kr., hvor de dyreste koster 569 kr. 

Vi forhandler ride handsker fra mærker som Covalliero, Equipage og Roeckl. Specielt ride handskerne fra Roeckl er populære.

Ride handsker fra Roeckl

Ride handsker fra Roeckl er indbegrebet af kvalitet, perfektion og innovation. Roeckl er generelt kendt for deres fremragende håndværk og fremragende materialer.

Roeckl ride handsker er kendt for at være både bløde, fleksible og bare generelt behagelige at have på fra starten af. Har du først haft en par ride handsker fra Roecl, så skifter man sjældent til et andet mærke.

Du finder deres ride handsker i forskellige designs og farver. De laver deres ride handsker med justerbare stropper og lukninger, så du får optimal komfort. Deres greb i håndfladen og fingrene er placeret efter hvor man holder i tøjlerne, hvilket er genialt for en sikker ridetur.  

Er du i tvivl om hvilke ride handsker du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål.