Dækkener

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis vejret ikke arter sig. Med Midtjysk Rideudstyrs mange forskellige dækkener, er du sikker på at din hest er godt beskyttet og kan holde varmen uanset vejrforhold. Mange anvender et stalddækken om vinteren, så hesten ikke gror for tyk en pels. Hestedækkener er en særdeles populær vare inden for rideudstyr, da dækkenet er med til at give din hest beskyttelse og velvære. 

I vores butik og webshop har vi alt inden for dækkener til hesten: fluedækkener, sveddækkener, overgangsdækkener, sommerdækkener, regndækkener, stalddækkener samt diverse tilbehør. Uanset sæson, årstid og anvendelse, så har vi et dækken, der passer til behovet. Alle vores dækkener er af særdeles stærk kvalitet og fra anerkendte producenter som Eskadron, Tophorse, Horse Guard, Kingsland, Schockenmöhle, Catago og Maddox. 

Er du i tvivl om størrelse eller model af hestedækkenet? Lad os vejlede dig. Er du på udkig efter en vare, som du ikke umiddelbart ser i webshoppen, så tag kontakt til os. Vi har gjort mange kunder glade ved at skaffe specialprodukter hjem.