Liste over varer af mærket Pikeur

Hos Midtjysk Rideudstyr forhandler vi et stort udvalg af ridetøj og rideudstyr fra det tyske kvalitetsmærke Pikeur. Vi bestræber os efter at have så stort et udvalg og så mange størrelser på lager, som muligt.  

Ridetøj og Rideudstyr fra Pikeur

Pikeur er et tysk mærke, som producerer ridetøj, stævnetøj, huer og meget andet i topkvalitet. De går meget op i funktionalitet og holdbarhed, samt et lækkert design. Pikeur er kendt for deres gode pasformer, specielt deres ridebukser, som sidder perfekt og giver god støtte og komfort.

Produkterne fra Pikeur er kendt for at være moderigtigt tøj, som både kan bruges som ridetøj, men også som komfortabelt tøj til praktiske gøremål i løbet af dagen.

Pikeur har eksisteret siden 1957 og er derfor en af de ældre mærker indenfor rideudstyr. Pikeur ejes af to brødre, Klaus og Werner Brinkmann, som selv har dyrket spring på højeste niveau. Pikeur brødrene har blandt andet repræsenteret Tyskland ved Nations Cup og OL.

Køb Pikeur hos Midtjysk Rideudstyr

Vi forhandler et stort udvalg af ridetøj fra Pikeur. Du finder blandt andet lækre fleecejakker, huer, hættetrøjer, jakker, ridebukser, t-shirts og meget andet. Alt tøjet fås i et hav af forskellige farver og i mange forskellige størrelser.

Udover almindeligt ridetøj, så finder du også stævnetøj fra Pikeur. Find blandt andet stævnejakker og stævne t-shirts.

Udover Pikeur, så forhandler vi også mange andre mærker indenfor ridetøj, se vores store udvalg af ridetøj her.