Ridestøvler

Uanset om du mangler nye staldstøvler, træningssstøvler eller eksklusive læderridestøvler til konkurrence, så er Midtjysk Rideudstyr altid på forkant med et bredt udvalg af ridestøvler til alle discipliner fra markedets bedste brands, som f.eks. Dubarry, Cavallo og Equipage. 

Den rigtige størrelse og pasform er utrolig vigtig, når du vælger ridestøvler. Der bruges mange timer i stalden, og derfor er behageligt fodtøj også en vigtig faktor. Ømme fødder, hård hud og vabler skal du helst undgå, og med en forkert skostørrelse risikerer du også at en potentielt dyr ridestøvle ødelægges. Hos Midtjysk Rideudstyr er vi altid klar til at guide og vejlede dig i udvælgelsen af ridestøvler, der sidder helt rigtigt på din fod. 

Gå på opdagelse i vores velassorterede udvalg af ridestøvler her i webshoppen. Du er selvfølgelig også altid velkommen i butikken, hvis du har brug for yderligere råd og vejledning omkring ridestøvler. Herunder kan du bl.a. se vores store udvalg af ridestøvler fra bl.a. Dunbarry, Cavallo og Equipage.