Liste over varer af mærket Waldhausen

Waldhausen rideudstyr

Hos Midtjysk Rideudstyr forhandler vi et stort udvalg af rideudstyr fra mærket Waldhausen.

Waldhausen er et tysk rideudstyrsmærke, som producerer produkter til både hest, rytter og stald. De har altså et enormt bredt sortiment, som indeholder en masse spændende kvalitetsprodukter. De producerer deres rideudstyr i alle størrelser, hvilket betyder at du både kan finde udstyr til islændere, til ponyer og til almindelige voksne heste.

Waldhausens historie

Waldhausen stammer tilbage fra 1850, hvor det var en specialforretning i Köln, som forsynede hele Europa med premium sadler.

Efterfølgende overtog sønnen, som udvidede sortimentet til at producere endnu flere produkter til hesten, end bare sadler. Brandet blev en stor succes og er meget kendt for deres gode kvalitet. De har også været leverandører til forskellige kongehuse.

Efter 2. verdenskrig, hvor butikken og produktionsstedet blev ødelagt, overtog Ernst Albrecht Assenacher brandet og fik genopbygget virksomheden – det gav virksomheden en stærk vækst. Siden 1972 har Walhausen endda leveret rideudstyr til den tyske olympiske komite.

Waldhausen er efterhånden blev en international grossist, med flere forskellige mærker under sig. De ejer blandt andet ELT og Swing. Derudover forhandler de andre kendte mærker som WintecLiKit og Happy mouth.

Vores sortiment af Waldhausen

Vi har et bredt udvalg af Waldhausen produkter. Hos os finder du både Ridetøj, børster, dækkener, klokker, trenser og meget andet fra Waldhausen.

Waldhausen trense

Waldhausen er særligt kendt for deres kvalitetstrenser, de er meget anerkendte. Deres trenser deles op i 3 kvalitets kategorier, guld, sølv og basis. Prisen følger naturligvis kvalitets kategorierne. Guld kategorien er topkvalitetslæder, sølv har stadig en rigtig god kvalitet og basis er en fin kvalitet, til ikke alt for dyre priser. Der er derfor noget til enhver smag og pengepung, hvis man ønsker en Waldhausen trense.