Ride jakker og rideveste

Stort udvalg af ride jakker

Hos Midtjysk Rideudstyr finder du altid et kæmpe udvalg af ride jakker, til gode priser. Vi bestræber os altid efter at have et stort udvalg, i forskellige farver og størrelser. På den måde er du sikker på at finde noget, som du kan lide, i den rigtige størrelse. Vi har ride jakker til både børn og voksne, i alle størrelser.

Vores udvalg indeholder kvalitets ride jakker fra blandt andet Covalliero, Maddox og Pikeur, som er nogle af de bedste og mest populære brands indenfor ride jakker, på markedet. Vores farve udvalg i ride jakker spænder bredt, du kan både få neutrale farver som sort, hvid og grå, men også mere skrigende farver som pink, turkis, orange og mange andre farver.

Ride jakker fra Covalliero

Vores udvalg af ride jakker fra Covalliero indeholder både jakker og veste. Du finder både en quiltet jakke, softshell jakke og vandtætte jakker.

Størrelserne spænder bredt, du kan både få jakker i str. XS, S, M og L. Ride jakkerne fra Covalliero fås i både grå, mørkeblå, stone og wood, så altså meget neutrale og stilede farver.

Ride jakker fra Maddox

Udvalget af ride jakker fra Maddox henvender sig til både børn og voksne. Udvalget indeholder blandt andet deres populære 4 i 1 og 5 i 1 ride jakker, i forskellige farver. Deres 4 i 1 jakker er med aftagelig hætte og aftagelig inderjakke.

Deres 5 i 1 ride jakke har aftagelig inderjakke. Inderjakken kan også ændres til en vest.

Jakkerne fås i str. XXS – 3XL, samt i størrelse 4, 6, 8, 10 og 12 år.

Ride jakker Pikeur

Blandt ride jakkerne fra Pikeur finder du både softshell jakker, fleecejakker og vinterjakker. Størrelserne varierer fra 36 – 84. De fås i neutrale farver som grå, blå, sort og mørkebrun. 

Forskellige jakker, med forskellige funktioner

Blandt vores brede udvalg af ride jakker finder du både vinter og sommer ride jakker. Du finder både fleecejakker, softshell jakker, varme vinterjakker og tynde sommerjakker.

Nogle af vores jakker fås i både lang og kort, så kan du vælge den, som passer bedst til dit behov. Det er vores populære ride jakker fra Stierna.  

En ridejakke skal kunne klare lidt af hvert, når man har med heste at gøre.

Sommer og vinter ride jakker

Som rytter er det vigtigt at føle sig tilpas, når man ridder, ellers mister man fokus. Det er derfor både vigtigt at du ikke har det for varmt om sommeren, og at du ikke fryser om vinteren.

Når du skal købe ride jakker er der forskellige ting du skal tage stilling til, først og fremmest om det skal være til sommer eller vinterbrug.

Ride jakker er meget forskellige, nogle er for eksempel foret med fiberfyld, andre med dun fyld eller noget helt andet. Du skal være opmærksom på hvilket fyld jakken har, da det kan være forskelligt hvor let det er at vaske og tørre. For eksempel er en dunjakke nogle gange svær at vaske og tørre.

Hvis du rider meget ude, så er det vigtigt at din ride jakke er vind- og vandtæt, så du holder dig tør og varm. Man kan få både vinter ride jakker og sommer ride jakker der er vind og vandtætte.

Vi har også et stort udvalg af ride jakker til stævner, dem kan du se lige her.

Hvis du mangler råd og vejledning omkring dine nye ride jakker, så er du velkommen til at besøge os i butikken, eller ringe / skrive til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig i butikken eller online.