OneK ridehjelme

Se vores store udvalg af kvalitets ridehjelme fra det populære OneK. På alle OneK ridehjelme er sikkerheden og kvaliteten i top. 

OneK ridehjelme

Onek ridehjelme er et amerikansk firma, som producerer ridehjelme i absolut topkvalitet. OneK ridehjelme er lette og behageligt at have på, samtidigt med at de har god udluftning. Til alle OneK ridehjelme medfølger der en liner i memory foam, som former sig efter dit hoved og derved giver dig maksimal komfort. Alle OneK ridehjelme er VG1 og EN1384-2017 godkendte.

Alle OneK ridehjelmes skalle er produceret af polycarbonat, med avancerede ABS kompositmaterialer. Det anvendte materiale gør, at hjelmene kan holde til alle dicipliner indenfor ridning. Lineren som medfølger til OneK ridehjelme er en vigtig del af sikkerheden, da linerens kvalitet og massefylde skåner dit hoved for stød og slag.

Lineren er produceret i et fugttransporterende og antibakterielt materiale, som gør at lineren kan vaskes gang på gang, samtidigt med at den er hurtigttørrende.

God komfort i OneK ridehjelme

Alle OneK ridehjelme har et virkelig godt ventilationssystem, som giver dig god udluftning, når du har hjelmen på. Ventilationssystemet består af to kanaler foran, to kanaler på siden, en kanal bagpå og to stribeventilationer på toppen.

OneK ridehjelme er med tiden blevet glattere og mere behagelige indeni. Foringen kan tages ud og vaskes. Alle OneK ridehjelme har kind og hagestropper i syntetisk ruskindsforing, som er meget behagelige. Hjelmene spændes med klikspænde.

Lineren til OneK ridehjelme

Når du køber en oneK ridehjelm, så skal du huske at vælge den rigtige størrelse liner til. Linerne fås i str. XS til str. XL. Hvis du skal bruge en skal 0, så skal du enten vælge en liner i str. XS eller S. Skal du bruge en skal i str. 1, skal du vælge imellem en liner i str. XS, S eller M. Til skal nr. 2 skal du enten vælge en liner i str. L eller XL.

De nyeste OneK ridehjelme

Udvalgte af de nyeste OneK ridehjelme kan nu fås med MIPS® (Multi-Directional Impact System) Brain Protection System, som er et meget anerkendt system. Systemet er udviklet af neurokirurger og yder ekstra beskyttelse mod hjerneskade. OneK ridehjelme med MIPS har et bevægeligt inderlag, som yder ekstra beskyttelse mod rotationsvold og mindsker slag. OneK ridehjelmene med MIPS mindsker risikoen for potentiel hjerneskade med op til 40%, sammenlignet med almindelige ridehjelme.

Disse ridehjelme har praktiske magneter i den indvendige skal, som har til formål at afhjælpe spændinger og hovedpine, samtidigt med at de øger blodcirkulationen.

Disse ridehjelme er perfekte til dig, som går højt op i sikkerhed og komfort.

OneK ridehjelme – Convertible

Du har nu også mulighed for at designe din helt egen OneK ridehjelm, præcis som du ønsker den. Du kan vælge imellem mange forskellige farvekombinationer, for eksempel metallic, matt og shiny. Du kan for eksempel også tilkøbe swarovski sten, forskellige toppe, fronter og kanter.