Vinterdækkener

Vinterdækkener til den danske vinter

Et vinterdækken er et musthave til sin hest i det evigt skiftende danske vejr. Med minusgrader, stærk vind, regn og sne er det vigtigt at finde et dækken i høj kvalitet. Udover vejret er det vigtigt at finde et dækken der kan holde hele vinteren og som kan modstå alle hestenes aktiviteter i deres udendørstid. 

Hvornår skal du bruge vinterdækken?

Udendørstid er en vigtig del af at holde ens hest glad og sund. I vintermånederne kan mange heste komme til at fryse udenfor, og derfor er et vinterdækken en god løsning til at holde din hest varm. Det gode vinterdækken sikrer din hest imod vind og vejr. 

Vinterdækkener er særligt designet til at håndtere den hårde vinter. Med stærke syninger, slidstærkt tekstil og stærke beslag, kan disse dækkener modstå den ekstra hårde vind. Et vinterdækken er ofte vandtæt og det kan komme med ekstra tildækning af hestens hale, hals og hoved. 

Med et evigt skiftende dansk vejr kan der forekomme varme vinterdage hvor din hest vil kunne overophede i et vinterdækken. Det kan derfor være en ide at skrifte til et overgangsdækken på disse dage.   

Find det rigtige vinterdækken til din hest

Når du skal vælge et dækken til din hest, skal du overveje størrelse og pasform. Det giver god mening at overveje hvor meget beskyttelse og varme dækkenet skal give. Du kan derfor kigge efter hvor meget fyld der skal være i din hests dækken og om den skal have et vinterdækken med eller uden tildækning af halsen.

Vil du gerne se vores dækkener lidt tættere på, er du velkommen til at besøge vores butik og få en snak om dine behov.