Regndækkener

Et regn dækken i god kvalitet

Hos Midtjysk Rideudstyr har vi et stort udvalg af regn dækkener, som er god at have i perioder med meget regn. Et regn dækken har til formål at holde din hest tør og derved sørge for at hesten ikke bliver kold. Et regn dækken kan også bruges ovenpå et vinter dækken, som ekstra beskyttelse. Så kan du nemt tage regn dækkenet af og hænge det til tørre.

Vi har et bredt sortiment af regn dækkener fra blandt andet Horse Guards, Catago og Weatherbeeta.

Forskellige slags regn dækkener

Man kan få mange forskellige slags regn dækkener, for eksempel i forskellige tykkelser, så har du et til de forskellige sæsoner.

Om sommeren skal hesten have et let regn dækken på, som bare holder den tør for regn, hvorimod det sene efterår skal den måske have et på, som er lidt tykkere.

Hos Midtjysk Rideudstyr kan du vælge mellem et regn dækken med hals, eller et uden hals. Et regn dækken med hals dækker også hestens hals, hvorimod et regndækken uden ikke gør.

Regn dækken i forskellige størrelser og farver

Vi forhandler regn dækkener i blå, navy eller sort. Af størrelser kan du enten vælge størrelse 115 cm, 125 cm, 135 cm, 145 cm, 155 cm eller 165 cm. Det kan være forskelligt om regn dækkenet er stort, almindeligt eller lille i størrelsen. Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål om dit nye regn dækken.