Ridestøvler

Har du brug for nye ridestøvler?

Hos Midtjysk Rideudstyr har vi et stort udvalg af ridestøvler, fra de bedste og mest populære mærker. Vi forhandler blandt andet Dubarry, Cavallo, Waldhausen og Equipage. Udover almindelige ridestøvler, så forhandler vi også Jodhpur støvler og staldstøvler.

Hvilke ridestøvler skal man vælge?

Når du skal have nye ridestøvler, så er det vigtigt at de først og fremmest sidder godt og ikke generer. Hvis du ønsker lange ridestøvler, så er det vigtigt at de sidder til, men ikke stramme. Hvis ridestøvlerne strammer, så forstyrrer de dig under træningen og derved mister du glæden ved at ride. Hvis dine ridestøvler har et langt skaft, så de slutte lige under knæet, så de ikke generer dig. Generelt så skal de bare sidde godt, ligesom almindelige sko.

Rent designmæssigt, så findes der et hav af forskellige muligheder og prisklasser. Vi forhandler både ridestøvler i læder, kunstlæder/polyester og meget andet.

Dressur eller springstøvler?

Når du skal købe nye ridestøvler, så skal du også overveje hvad du skal bruge støvlerne til. Er det til almindelig dressurridning eller til spring? De er nemlig designet forskelligt.

Dressurstøvler er oftere lidt stivere i læderet, som sikrer at rytteren sidder så stille som muligt. Spring ridestøvler er ofte blødere i læderet, da man som springrytter har brug for bevægelsesfrihed.