Grimer

Mangler du en ny grime til hesten? Midtjysk Rideudstyr forhandler alle typer grimer herunder rebgrimer med træktov, lædergrimer, grimer med indlagt for, grimeskafter samt grimetilbehør. Alle der har arbejdet med heste ved at en grime gør hesten nemmere at kontrollere og letter træningen. I den henseende har alle hesteejere og ryttere brug for grimer til hesten, og hos Midtjysk Rideudstyr går du ikke forgæves i din søgen efter den grime, du har behov for. Ved at montere et træktov på grimen bliver hesten samtidig nemmere at flytte og transportere rundt i f.eks. fold, stald og til ridestævner. Da der ikke er bid i en grime, kan hesten sagtens have grime på døgnet rundt. 

Se vores store udvalg i grimer fra kvalitetsbrands som Waldhausen, Schockenmöhle, John Whitaker, Horse Guard, Eskadron, Covaliero, Bloom og Catago.

Stort udvalg af grimer

Når du skal ud og købe nye grimer til din hest, så er det først og fremmest vigtigt at du køber den rigtige størrelse. Stort set alle grimer kan justeres, så den passer din hest bedre, men det er selvfølgelig begrænset hvor meget den kan justeres, så overvej derfor størrelsen inden du køber den. En korrekt justeret grime, giver din hest mest komfort.

En grime er typisk fremstillet i enten læder, reb eller nylon. En rebgrime er for eksempel god til at træne med, hvor en nylon eller læder grime typisk bruges, hvis hesten skal se flot ud.

Grimer findes i mange forskellige varianter, hvor foringen er forskellig. Du kan for eksempel vælge en grime med lammeskindsforing, som er gode til heste der har tendens til at få gnavesår.
Udover grimer med lammeskindsforing, så findes der også grimer med fleece eller neoprenforing.

Det er meget individuelt hvilken foring der passer bedst til din hest, det kommer også an på hvad grimen skal bruges til.

Køb din nye grime hos Midtjysk Rideudstyr

Hos os finder du et stort udvalg af grimer i forskellige størrelser. Vi forhandler grimer fra nogle af de bedste og mest populære mærker, så som Horse Guard, Waldhausen, Eskadron og Covalliero.

Blandt vores store udvalg, kan du med sikkerhed finde en grime, som passer til lige netop din hest.

Hvis du er i tvivl om hvilken grime du skal vælge, så er du altid velkommen til at besøge os i butikken eller kontakte os pr. mail eller telefon. Vi står altid klar til råd og vejledning omkring din nye grime.