Ridestrømper

Stort udvalg af ride strømper

Ordentlige ride strømper er et must til ryttere, da det giver langt bedre komfort, når du har ridestøvler på. Udover at holde dine fødder varme om vinteren, så har ride strømper også den funktion at udglatte ridebukserne, så de ikke irriterer dig, når du har ridestøvler på.

Der findes et hav af forskellige ride strømper, fra forskellige mærker. Du kan både få tynde ride strømper, så er gode til de varme somre eller tykke uld ride strømper, som holder dine fødder varme om vinteren.
Du kan både få korte og lange ride strømper, dog er de lange ride strømper mest populære – blandt andet fordi de udglatter ridebukserne, så de ikke irriterer.

Et hav af forskellige designs af ride strømper

Der findes et utal af forskellige ride strømper, i et hav af forskellige farver og designs. Du burde altså nemt kunne finde ride strømper, så du kan lide.

Om vinteren er lækre og varme uld ride strømper et must, så du sikrer varme fødder under hele ridningen. Som rytter sidder du oftest helt stille med dine fødder, så du kommer hurtigt til at fryse fødderne.

Om sommeren sveder man ofte nede i ridestøvlerne, så her kan du med fordel købe et par ”dry out” ride strømper. For at undgå alt for svedige fødder, så handler det om at finde ride strømper med så lidt stof som muligt.

Ride strømper hos Midtjysk Rideudstyr

Vi forhandler et kæmpe stort udvalg af ride strømper, så du finder med sikkerhed nogle du kan lide. Blandt vores sortiment af ride strømper finder du blandt andet ride strømper fra Covalliero, Equipage og Fair Play. Vi sørger altid for at have et stort lager af ride strømperne i forskellige størrelser og farver, for at sikre at du finder nogle ride strømper du kan lide og som du kan passe.

Priserne varierer meget på vores udvalg af ride strømper, du kan købe et par ride strømper til 45 kr., men også ride strømper til op til 329 kr. Kvaliteten varierer selvfølgelig meget, alt efter prisen. Det er derfor vigtigt at tænke på holdbarheden, da de billigere ride strømper oftere er i mindre god kvalitet end dem der er lidt dyrere.
 

Ride strømper fra Covalliero

Blandt vores sortiment af ride strømper fra Covalliero fnder du lange ride strømper i enten mørkeblå, navy, sort, sand eller grå/grøn. Størrelserne går fra str. 34-42.

Ride strømper fra Equipage

Blandt vores sortiment af ride strømper fra Equipage finder du både lange og korte ride strømper i størrelser fra 28 – 46. Du kan finde ride strømper i enten blå, sort eller skifer grå.

Ridestrømper fra Fair Play

I vores sortiment af ride strømper fra Fair Play finder du lange ride strømper. De fås i størrelserne 33-35 og 42-46. Farve udvalget er stort, du kan både finde ride strømper i blå, grå, sort, grå og oliven. Der er altså noget til enhver smag.