Liste over varer af mærket WeatherBeeta

Lækre dækkener fra Weatherbeeta

Weatherbeeta har i mere end 40 år produceret kvalitets dækkener til heste. Udover at producere dækkener, så producerer de også klokker, sadelunderlag og gamacher til hesten. Mange mærker har forsøgt at efterligne deres produkter, men det er endnu ikke lykkes. I dag forhandles Weatherbeetas produkter i mere end 30 lande.

Weatherbeeta producerede verdens første syntetisk designede hestedækken, og har sidenhen produceret mange flere. De er førende grundet deres gode kvalitet og innovative udvikling.

Weatherbeeta producerer kvalitets rideudstyr med øje for hestens anatomi, og i så gode kvaliteter at du kan have dine Weatherbeeta produkter i rigtig mange år. De har sørget for at deres dækkener kan holde til vilde hestelege og når hesten gnider sig op ad træer og lignende. Deres unikke teknologi som findes i deres dækkener gør, at hesten kan ånde og holde sig varm, samtidigt med at de er så stærke at de kan klare boltringer og spark fra andre heste.

Weatherbeeta dækkenerne er specielt designet med enkle lukninger og spænder, som hjælper med at holde dækkenet på plads. Som rytter kan du nemt få dækkenet af og på, men det kan hesten med sikkerhed ikke, lige meget hvor meget den prøver.

Unikke produkter fra Weatherbeeta

Weatherbeetas helt store fokus er hestens bevægelser. De bruger mange timer på at studere hestene på marken, for at lære deres naturlige bevægelser og adfærd at kende. Ud fra denne viden designer og producerer de deres udstyr. Når dækkenerne er blevet produceret, så tester de produkterne på hestene ude på marken, hvor de endnu engang sikrer at pasform, komfort og beskyttelse er i top. Weatherbeeta har testet deres produkter i forskellige forhold, både det canadiske forår og Australiens ekstreme somre, så de sikrer dækkenets ydevne.

Alle deres produkter lever op til de strengeste kvalitetsstandarder indenfor styrke, holdbarhed og vandtæthed. Weatherbeeta har 3 års garanti på alle deres produkter.  

Hver sæson udkommer der nye produkter, i nye farver og stilarter, som altid er designet i de nyeste materialer.

Weatherbeeta hos Midtjysk Rideudstyr

Hos Midtjysk Rideudstyr har vi et bredt sortiment at Weatherbeeta dækkener. Du finder både Weatherbeeta overgangsdækkener, regndækkener, fleecedækkener og vinterdækkener, i forskellige størrelser.