Veste

En ride vest til stalden, på hesten eller derhjemme

En ridevest er en alsidig måde at holde varmen på de dage der hverken er varme eller for kolde. Når du skal finde en vest som du skal bruge til ridning eller bare i stalden, er det vigtigt at finde en vest der er egnet til at være i selskab med heste. En vest skal holde til alt det slid og skidt vi møder i stalden. Hos Midtjysk Rideudstyr har vi et stort udvalg af kvalitets ride veste i flere prisklasser.

Hold varmen på rideturen med en ride vest

Veste er særligt egnet i de perioder der hverken er rigtig kolde eller særlig varme. Her giver en ride vest dig en mere luftig ridetur uden at fryse. Ligeledes er de også gode i stalden, hvor det bliver lidt nemmere at fodre heste og muge ud uden en stor jakke.

Om sommeren kan en tynd ride vest give lidt mere varme til den danske sommer og om vinteren kan en tyk vest give ekstra varme til en kold dag.

Hvilken ride vest har du for?

Ride veste findes i mange former og farver. Er det vigtigt for dig at vesten skal have lommer eller betyder det mere, hvilken farve den skal have? I vores udvalg finder du veste i flere farver, med lommer og i forskellige tykkelser.

Du kan også finde sikkerhedsveste(link) hvis du ønsker en mere sikker ridetur. En sikkerhedsvest kan bæres under en ride vest og vil give en bedre beskyttelse af kroppen hvis du falder af hesten.