Ridebukser

Hos Midtjysk Rideudstyr har vi et stort udvalg af kvalitets ridebukser, fra nogle af de bedste og mest populære brands. Vores ridebukser fås i mange forskellige farver og størrelser, så vi er sikre på at du kan finde lige netop de ridebukser, som du mangler og ønsker.

Vi har også ridebukser til både sommerbrug og vinterbrug. Hvor dem til sommerbrug er tynde og lette, og ridebukserne til vinterbrug er tykkere, så du kan holde varmen på selv den koldeste dag.

Vi forhandler nogle af de bedste brands indenfor ridebukser. Du finder blandt andet ridebukser fra Waldhausen, Pikeur, Kingsland og Covalliero.

Kvalitets ridebukser til gode priser

Ridebukser er en af de vigtigste dele i din ridebeklædning, da de kan hjælpe dig med at præstere dit bedste, hvis du køber de rigtige vel at mærke.

Når du er på jagt efter et par nye ridebukser, så er det først og fremmest vigtigt at overveje hvilken sæson du skal bruge ridebukser til, da der er stor forskel på vinter og sommer ridebukser. Vinter ridebukser er tykke og varme, hvorimod tynde ridebukser er tynde og med god ventilation.

Derudover skal du vælge de rigtige ridebukser til den rigtige disciplin, der er nemlig stor forskel på om det er til almindelig dressur ridning, springridning etc. Ridebukser med knæskind eller grip er gode til springridning, da det giver et godt greb og god struktur.

Ridebukser med grip eller skind?

Det er individuelt om man foretrækker ridebukser med grip eller skind. Ridebukser med grip er med silikone, som giver det bedste greb i sadlen, så du sidder bedre fast. Et par ridebukser med grip giver bedre komfort og større fleksibilitet end ridebukser med skind, dog skal man være opmærksom på at ridebukser med grip bliver hurtigere slidt, da det tager skade af vask og slitage. Ridebukser med skind er de mest traditionelle ridebukser, men de har ikke lige så god komfort som ridebukser med grip.

Ridebukser med fuldgrip eller knægrip?

Hvis du er mest til ridebukser med grip, så skal du også tage stilling til om det skal være med fuldgrip eller knægrip.

Springryttere vælger oftest ridebukser med knægrip, samt med mellemhøj talje eller lav talje, da de har brug for fleksibilitet.

Dressur eller fritidsryttere går efter ridebukser med fuldgrib, samt med mellemhøj talje eller høj talje.

Ridebukser skal sidde godt

Når du køber ridebukser, så er det vigtigt at de sidder godt på dig – ellers bliver de ubehageligt at ride i. En god tommelfingerregel er, at de skal sidde til, de må ikke være for løse i hverken benene eller i livet. Du kan med fordel også vælge et par ridebukser i et stretchy materiale, for endnu bedre komfort. Som udgangspunkt er det altid bedre at købe et par ridebukser der sidder lidt for stramt, end lidt for løst. Ridebukser har det med at give sig, når de kommer i brug.

Det kan også være forskellige om du foretrækker lav, mellem eller høj talje i dine ridebukser. Langt de fleste ryttere foretrækker høj talje, særligt kvinder, da de giver en bedre fornemmelse af at de bliver siddende hvor de skal. Specielt kvinder med former kan have stor gavn af højtaljede ridebukser, for at ridebukserne bliver siddende.

Midtjysk Rideudstyrs udvalg af ridebukser

Hos Midtjysk Rideudstyr finder du et stort udvalg af mange forskellige ridebukser, fra mange forskellige mærker. Du finder blandt andet ridebukser fra Imperial Riding, Kingsland, Waldhausen og Pikeur. Specielt ridebukser fra Pikeur finder du et stort udvalg af.

Vi bestræber os på altid at have mange forskellige ridebukser, i forskellige farver og størrelser. På den måde sikrer vi os, at vi har noget til enhver smag. Prislejet på vores sortiment af ridebukser spænder meget bredt. Du kan købe ridebukser for helt ned til 125 kr., og helt op til 1.679 kr.

Du kan altså med sikkerhed finde et par ridebukser, som falder i din smag og passer til dit budget. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit valg af ridebukser.