Lammeskindssadel

Lammeskindssadel fra Christ

Mangler du en ny lammeskindssadel til din hest? Hos Midtjysk Rideudstyr har vi et stort udvalg af lækre lammeskindssadler fra Christ, til gode priser. De tre forskellige slags lammeskindssadler fås i størrelserne Pony, Shetland og Full.

Når du skal ud at købe en ny sadel, så er kvalitet og holdbarhed en af de vigtigste faktorer. En Christ lammeskindssadel af god kvalitet, giver nemlig både dig og din pony en langt bedre oplevelse, når i skal ud og ride.

Sørg for at købe den rigtige sadelstørrelse

Når du skal ud at købe en sadel til din hest, så er det vigtigt at købe den rigtig størrelse. Hvis du for eksempel har en pony, så skal du købe en sadel i pony størrelse, da ponyens anatomi er anderledes end en voksen hest.

Hvorfor vælge en Christ lammeskindssadel?

En Christ lammeskindssadel giver dig og din hest en helt ny måde at arbejde sammen på, da denne type sadel er meget blødere. Selvom den er blødere, så er der stadig god støtte i, dog skal man vænne sig til denne type sadel, da den er mere fleksibel.

Du mærker mere eller mindre hver en bevægelse, når du bruger en lammeskindssadel, du kommer nemlig mere i kontakt med din hest.

Sadlen har monteret puder i hver side, som er med til at give god støtte og en bedre ridestilling.

3 forskellige slags Christ lammeskindssadler

Christ Cloud Spezial+

Christ Cloud Spezial+ lammeskindssadel har fuldt lammeskind på undersiden af sadlen. Den har en uldhøjde på 30 mm i pudeområdet og 15 mm på siderne.

Den fås i størrelserne Full og Pony, samt i farverne natur, brun og anthrazit.

Christ Iberica Plus

Christ Iberica Plus lammeskindssadel er udelukkende lavet af lammeskind. Den har en uldhøjde på 30 mm. Sadlen fås i Natur, Anthrazit og brun, samt i størrelserne Shetland, Pony og Full.

Christ Premium Plus

Christ Premium Plus lammeskindssadel er polstret foran samt i begge sider. Sædet er aftageligt.

Sadlen fås i natur, anthrazit og i brun, samt i størrelserne Full og Pony.