Ridehjelme

Her finder du alt inden for ridehjelme samt tilbehør, som f.eks. headlinere, ørepuder og hjelmtasker. Midtjysk Rideudstyr har altid de bedste ridehjelme i sortimentet fra producenter, der leverer ridehjelme i højeste kvalitet. Her tænker vi f.eks. på OneK, Fair Play Fusion og Casco. Har du fokus på sikkerhed, kvalitet og design vil vi anbefale en af de fantastiske ridehjelme fra OneK eller Casco.

En ridehjelm, der har perfekt pasform til dit hoved, er afgørende for dit velbefindende som rytter. Midtjysk Rideudstyr har et bredt og varieret udvalg af ridehjelme til alle discipliner og niveauer, uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter. Ridehjelmenes sikkerhed er i top efter de nyeste bestemmelser og justerbare, så du får et perfekt fit. 

Er du på jagt efter en ny ridehjelm?

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvilken ridehjelm man skal købe – der findes nemlig et hav af forskellige slags. Når du skal købe en ny ridehjelm, så handler det i bund og grund om smag og formål.

Først og fremmest skal du tage stilling til formen og størrelsen på ridehjelmen, da det er vigtigt at den sidder ordentligt på dit hoved, ellers har den ingen effekt. Der findes mange forskellige ridehjelme, og derved også mange forskellige pasforme, så der er ikke andet for end at prøve sig frem, indtil du finder den rigtige.

Du skal også forholde til dig, hvordan du ønsker din ridehjelm skal se ud. Vi forhandler både klassiske sorte ridehjelme, men også ridehjelme med bling på.

Forskellige ridehjelme i forskellige prisklasser

Vi forhandler forskellige ridehjelme, i forskellige prisklasser. Alle vores ridehjelme er godkendte efter samme sikkerhedskrav og tests – dette bliver målt på skallens modstandsdygtighed.

Det vil sige, at alle vores hjelme er lige sikre – det er pasfom, kvalitet og holdbarhed der er forskellen. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du ønsker en billig ridehjelm, som ikke holder lige så længe, som hvis du køber en lidt dyrere ridehjelm. Du vil stadig være godt beskyttet, ligegyldigt hvilken du vælger.

I den billige ende af vores sortiment af ridehjelme finder du mærker som Fair Play, Swing og Equipage. I den dyrere ende finder du kvalitetsridehjelmene fra OneK, som klart er den mest populære ridehjelm.

En ridehjelm fra One K

One K ridehjelmene har en masse forskellige funktioner, som gør at deres ridehjelme henvender sig til alle ryttere, både springryttere, dressurryttere mf. Deres ridehjelme er kendt for deres unikke kombination af avanceret teknologi, kvalitet, sikkerhed og lækre design.

Du kan vælge en ridehjelm fra One K med enten normal skygge eller bred skygge.

Når du køber en One K ridehjelm, så skal du vælge størrelse på både skallen og lineren. Skallen er produceret af polycarbonat med avanceret ABS kompositmaterialer. Lineren er produceret af et fugtabsorberende og antibakteriel materiale, sm nemt kan vaskes. De bruger kun højkvalitets EPS, som har en høj massefylde, så er du sikret mod stød og slag.

Selve hjelmen har et godt ventilationssystem, som består af to kanaler foran, to på siden, en kanal bagpå og to stribeventilationer på toppen.
Stroppen som hjelmen spændes fast med, er produceret i syntetisk ruskindsforing og har fast-tex spænde til indstilling.