Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Midtjysk Rideudstyr.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Midtjysk Rideudstyr.

  

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Midtjysk Rideudstyr.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Midtjysk Rideudstyr side, er denne af vejledende art. Midtjysk Rideudstyr indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Midtjysk Rideudstyr anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid ca. 4-5 dage.

Returnering

Varen sendes retur til: Midtjysk Rideudstyr, Århusvej 10, 8670 Låsby,

Du kan IKKE sende pakker retur med DAO, da de forsøger at levere pakker inden vi åbner og pakken ender derfor i en pakkeshop. Vi afhenter ikke i en pakkebutik og den vil derfor blive sendt retur til afsender, på afsenders regning. 

Så send returpakker med GLS eller Postnord. 

Du kan købe et returlabel her: Returnering

 

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Midtjysk Rideudstyr overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Midtjysk Rideudstyr, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Midtjysk Rideudstyr.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Midtjysk Rideudstyr har stillet dig i udsigt.

 

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort. Alle priser i Midtjysk Rideudstyr - på web-adressen http://www.midtjysk-rideudstyr.dk - er inkl. moms.

 

Fortrydelsesret

Midtjysk Rideudstyr yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returvarer skal sendes til vores butik og vi tager ikke imod returvarer via pakkeshop.

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]